Stătea la bar având un cuţit în borsetă!

0

Aflat într-un local din Câmpulung, un bărbat din aceeaşi localitate a fost prins de jandarmi având asupra lui un cuţit. Acţiunea oamenilor legii avea scop preventiv iar individul a fost verificat fiind cunoscut cu antecedente. S-a întâmplat zilele trecute.  M.S.

„Un cuțit cu lama de aproximativ 10 centimetri a fost găsit în data de 21 ianuarie, de jandarmii argeșeni, asupra unui bărbat din Câmpulung.

Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Câmpulung a observat un bărbat cunoscut cu antecedente penale, într-un local de pe strada Negru Vodă, care avea asupra sa o borsetă.

La efectuarea controlului corporal preventiv, în borseta bărbatului, a fost găsit un cuțit Butterfly cu lama de 10 centimetri.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 372, alin. (1) Cod Penal: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Documentele întocmite au fost predate organelor de cercetare ale poliției, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.