Trey Freeman și-a reziliat contractul cu Piteștiul

0

După eșecul cu Rapid București, 62-72, din etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, FC Argeș Basketball a anunțat oficial despărțirea de americanul Trey Freeman, cel mai bun pasator al echipei în actuala stagiune.
Despărțirea de baschetbalistul de culoare s-a făcut pe cale amiabilă. Din câte se pare, Freeman nu va sta mult fără echipă, fiind deja în discuții cu o formație din Cipru.

Fundașul american a jucat în 15 meciuri de campionat pentru argeșeni și a avut medii de 9.9 puncte, 2.9 recuperări, 4 pase decisive și 1.3 intercepții. Media de assist-uri l-a făcut cel mai bun pasator din lotul ocupantei locului patru la capătul stagiunii precedente. FC Argeș Basketball are în acest moment șase jucători străini: Bruce Massey, Josh Cunningham, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic, Nikola Jevtovic și nou venitul CJ Wilson.

Gruparea pregătită de Milan Mitrovic este ca și calificată în următoarea fază a Ligii Naționale, dar și în Final 8 Cupei României, întrecere care se va desfășura la Constanța, în perioada 11-15 februarie. FC Argeș va da piept cu CSM Oradea, semifinalele fiind programate pe 13 februarie, iar finala pe 15 februarie. M.D.