Începe returul în Liga Florilor!

0
  • Handbal feminin

În Liga Florilor începe returul, iar Dacia are programat în prima etapă, un meci cu o nou-promovată, CSM Tg Jiu. Alb-albastrele trebuie să își ia și o revanșă după înfrângerea neasteptată din turul campionarului, atunci când au pierdut în repriza secundă,deși la pauză conduceau.
Partida cu gojencele este programată duminică, la 17:00 în Sala Sporturilor din Mioveni, intrarea spectatorilor fiind liberă. Organizatorii anunță încă de pea cum ”un nou spectacol handbalistic de mare intensitate”, prezentînd adversara ca ”o echipă care a produs multe surprize de la promovarea în primul eșalon al handbalului national”.

Înaintea partidei, elevii Școlii Gimnaziale George Topîrceanu vă invită la Hora Unirii, în proiectul educațional ”Mica Unire în suflet de sportiv”, o frumoasă inițiativă prin care comunitatea Mioveniului e invitată la ”reunire” pentru a susține handbalistele CS Dacia Mioveni 2012, o echipă devenită simbol al sportului local. ”Se anunță un nou meci frumos, în care fetele noastre se luptă pentru victorie. Așteptăm un rezultat bun” a declarat președintele CS Dacia, Toma Duței.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.