Daniel Stanciu: ”Doar staff-ul tehnic decide venirea și plecarea jucătorilor!”

0

Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului FC Argeș, spune că responsabilitatea rezultatelor și a transferurilor aparține strict staff-ului tehnic.
Conducătorul clubului din Trivale le cere jucătorilor să conștientizeze situația în care se află echipa și să facă tot posibilul să remedieze lucrurile:
”Să aibă maturitatea, inteligența și tactul să stabilizeze situația”
Stanciu a transmis și un mesaj staff-ului tehnic: ”Este un moment critic pentru echipa noastră. Sunt foarte multe comentarii și nemulțumiri. Trebuie să fac mai multe precizări pentru că fanii echipei merită acest lucru. Este un început de an cu mult sub așteptări. În vară am plecat cu obiectivul de a merge din nou în play-off, însă jocul oferit a fost departe de așteptări. Singurul parcurs bun a fost acela din Cupa României. Am avut mai multe întâlniri și am încercat să găsim cauzele acestor rezultate, dar și să găsim soluții. Staff-ul tehnic trebuie să aibă maturitatea, inteligența și tactul să stabilizeze această situație. Urmează un program greu pentru echipă și în orice moment putem claca, cum la fel de bine putem și urca. Diferența între locul 6 și 15 nu este foarte mare. Jocul trebuie să fie singurul lucru care ne dă speranțe. Aici intervine rolul staff-ului tehnic și rolul jucătorilor care să conștientizeze acest moment. Conducerea a asigurat și asigură cele mai bune condiții, plecând de la cele financiare și materiale. Nu dispunem de terenuri perfecte de iarbă și întâmpinăm probleme și cu cele sintetice. Am căutat să rezolvăm aceste mici probleme. Trebuie să ne adaptăm la ceea ce avem”. M.D.