Încarcerat după ce s-a lovit frontal cu un autocamion!

0
  • Accident la Morăreşti

Accident grav, petrecut ieri, pe DN 7, în comuna Morăreşti. Un Logan a intrat în coliziune cu un autocamion. După impactul frontal, ambele maşini au fost proiectate pe marginea şoselei. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat în Loganul avariat. A fost necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos. 
Evenimentul rutier a avut loc ieri după-amiază, pe Dealul Negru, la Morăreşti. Alexandru N. 31 de ani Caracal, judeţul Olt, conducea un Logan mergând dinspre Piteşti spre Vâlcea. Într-o curbă uşoară, a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sensul opus Levente G. de 40 de ani, din Plăieşii de Jos, judeţul Harghita. Acesta din urmă era încărcat cu parchet laminat. În urma loviturii ambele maşini au fost proiectate pe marginea şoselei şi un sens de mers a fost blocat. La faţa locului au intervenit poliţiştii şi pompierii de la descarcerare dar şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, SMURD. Alexandru N. a rămas încarcerat între fiarele maşinii sale şi a fost eliberat în urma intervenţiei militarilor. Bărbatul avea multiple traumatisme la cap şi fractură de femur. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.
Din cercetările oamenilor legii a reieşit că accidentul a avut loc pe fondul pătrunderii pe contrasens. Pe durata intervenţiei echipajelor de salvare şi a cercetărilor s-au format coloane lungi de maşini în ambele sensuri. S-a circulat alternativ pe un singur sens, unul fiind blocat.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.