Dominați la cornere

0

Dacă pe tabelă a scos un punct în această deplasare, CS Mioveni a fost în schimb dominate la capitolul cornere. Gazdele s-au aruncat în atac încă din primele minute, iar în minutul 18, ”scorul” la cornere era deja 5-1 pentru Universitatea.
Până la final, pentru CS Mioveni la acest capitol a rămas doar acel corner în timp ce gazdele au ajuns la 9, până în minutul 90.

Schemă la gol

Unul, dar bun! Așa poate spune Mioveniul despre singurul corner pe care l-a avut în deplasarea de la Mediaș. Asta pentru că din acel corner, obținut în minutul 3, argeșenii au marcat primul gol al partidei. Lovitura de colt, a fost pe partea stângă, iar la ea s-a aplicat una din schemele făcute la antrenamente. Benchaib a bătut pe jos, spre centrul careului, acolo unde Rusu, aflat initial la bara a doua a venit în viteză, fără marcaj și a șutat pe jos. Mingea a trecut printre mai mulți jucători, portarul a fost pe direcție dar a fost luat prin surpindere și nu a mai avut ce face, scoțând ulterior mingea din plasă.

Fotbal la -2 grade Celsius

Temperaturile au fost foarte scăzute la începutul week-end-ului la Mediaș și în zonă. Astfel, în noapte dinaintea partidei, joi spre vineri termometrele au arătat la Sighișoara, unde a stat echipa și la Mediaș -18 grade Celsius. În ziua meciului temperatura nu a trecut la Mediaș de 0 grade, astfel că partida, s-a jucat la ora 17:00 la – 2 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură din ultimul timp la care jucătorii galben-verzi au evoluat. La finalul partidei, mulți dintre jucători spuneau că nu își mai simt extremitățile la picioare din cauza frigului.

Gazonul încălzit

Gazonul pe care s-a jucat U Cluj – CS Mioveni a fost vineri seara bun de joc, în condițiile frigului pătrunzător de afară. Astfel, temerea jucătorilor era ca nu cumva suprafața de joc să fie înghețată, având în vedere că în noaptea precedentă au fost -18 grade Celsius, iar în ziua meciului temperaturile nu au trecut de 0 grade. La stadionul din Mediaș a fost dată drumul toată săptămâna încălzirea gazonului, astfel că acesta nu a fost înghețat la ora jocului și a rezistat pe durata celor 90 de minute ale meciului. S.M.