CLINICA DE MEDICINĂ DENTARĂ DR TEO- ZÂMBIM ORICÂND ÎMPREUNA

0

Importanta igienizarii

În timp ce periajul și folosirea aței dentare acasă pot contribui în mare măsură la menținerea unui zâmbet sănătos, controalele regulate la un medic stomatologic cu experiență sunt esențiale pentru a vă menține dinții și gingiile în stare optimă.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale curățării dentare este prevenirea cariilor dentare. Cariile se formează atunci când acumularea plăcii dentare pe dinți se combină cu zaharurile și creează acizi care atacă smalțul dinților.

Respirația urât mirositoare, cunoscută și sub numele de halitoză, este cauzată de aceste bacterii care pot fi indepartate in urma igienizarii orale.

O curățare dentară este un moment perfect pentru a căuta potențialele daune în gură. Acestea pot fi probleme cum ar fi coroane sparte, obturații crăpate sau alte probleme care ar putea cauza simptome acum sau probabil vor fi în viitor.

Curățarea dinților poate preveni afecțiunile gingiilor, ceea ce duce la pierderea precoce a dinților. Semnele bolii gingiilor includ sângerarea gingiilor, gingiile umflate, mișcarea dinților și uneori durere.

Se recomanada curatarea dintilor  cel puțin de două ori pe an. O curățare amănunțită a dinților și un examen dentar la fiecare șase luni ajută la îndepărtarea acumulării înainte de a provoca probleme majore si posibilitatea de a detecta boli sau carii înainte ca acestea să devină severe.

Contact:
– Tel:0736/407.404
– email:contact@drteo.ro
– facebook qr-ul