”Pana” și ”Nole”!

0
  • Întâlnire de gradul zero al lui Andrei Panait, de la CS Mioveni

Având unele probleme cu musculature, mijlocașul Mioveniului Andrei Panait a ales o metodă mai neconvențională de a se trata, pentru a reveni cât mai repede pe teren.
Astfel, consultându-se și cu antrenorii, ”Pana” a luat drumul Serbiei, pentru a se trata la celebrul vraci Marijana. Numai că, surpriză, când a ajuns la destinație, jucătorul galben-verde a dat nas în nas cu Novak Djokovic, numărul 1 din tenisul mondial, nr 1 ATP și proaspăt câștigător al Australian Open. Panait a schimbat câteva vorbe cu celelbrul ”Nole” și nu a ratat ocazie de a se fotografie cu starul din tenis. ”Am fost la Marijana cu o ruptură și m-am nimerit cu el acolo.
A fost înaintea mea la tratament, și el era tot cu o ruptură. Un moment incredibil pentru mine! Eu am fost la Marijana de miercuri până sâmbătă, când m-am întâlnit cu Djokovic. Caterincă omu’, natural, cum e el tot timpul, pus pe caterincă. Pentru mine, a fost ceva ce nu pot descrie în cuvinte. Incredibil, și acum mi se face pielea de găina când mă gândesc! Mă uit la tenis când am timp. La băieți țin cu Djokovic, iar la fete cu Simona noastră. Djokovic, în viziunea mea, e la fel precum Cristiano Ronaldo: talent, muncă, ambiție extremă și disciplină. Plus că e de-ai noștri, suntem frați cu sârbii” a declarat Andrei Panait după întâlnirea cu Djokovic. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.