Pe loc de baraj după eșecul cu campioana!

2

FC Argeș se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului după ce a pierdut cu 1-3, confruntarea de duminică seară, din deplasare, cu CFR Cluj, din runda cu numărul 26 din Superliga Superbet.
Piteștenii au avut un început de meci de coșmar, încasând primul gol după numai 93 de secunde! Malele a trecut ușor de Tofan, a centrat în careu, Deac a reluat slab spre poartă, însă Rizzi a deviat în plasă! Ardelenii și-au mărit avantajul pe tabelă în minutul 25, Rangelo Janga trimițând cu capul în plasă din centrarea lui Camora. În ultimul minut al primei reprize, Cephas Malele, fostul idol al alb-violeților din urmă cu două sezoane, a marcat, dar golul său a fost anulat pentru un henț. După pauză, FC Argeș s-a trezit la realitate și a reintrat în joc prin autogolul lui Kolinger. Piteștenii au încercat să restabilească egalitatea, Garita irosind cea mai mare oportunitate a alb-violeților. CFR Cluj a crescut presiunea și a încercat să refacă diferența de două goluri pentru a avea un final de meci liniștit. Boateng, Krasniqi și Bîrligea l-au pus la grea încercare pe portarul Micu, aflat la primul meci în Liga I. Krasniqi a adus liniștea în Gruia, în ultimul minut de joc, stabilind scorul final cu un șut violent din afara careului. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupă locul 13, cu 26 de puncte, poziție care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare în prima ligă.
CFR Cluj – FC Argeș 3-1(2-0)
Au marcat: Deac(min.2), Janga(min.25), Krasniqi(min.90+3)/ Koĺlinger(min.61 aut.)
CFR Cluj: Scuffet – Braun (min.84 Manea), Kolinger, Yuri Matias, Camora – Deac (min.76 Krasniqi), Muhar, Boateng – Petrila (min.76 Bîrligea), Malele (min.73 Cvek), Janga (min.84 Maglica).
Rezerve neutilizate: Sava, Burcă, Hoban, Cvek, Fica
Antrenor: Dan Petrescu
FC Argeş: Micu – Tofan (min.46 Jakolis), Zebic, Turda, Rizzi – Meza Colli, Bassong (min.88 Croitoru) – Hanne (min.46 Koubemba), Tîrcoveanu (min.83 Bertrand), Jobello (min.82 Calcan) – Garita.
Rezerve neutilizate: Straton, M. Constantin, Mimito Biai, Crețu
Antrenor: Constantin Schumacher
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”; Spectatori: 3.000
Cartonașe galbene: Yuri Matias, Petrila / Tofan
Arbitru: Viorel Flueran (Craiova – Dolj), A1: Radu Ghinguleac (Bucureşti), A2: Adrian Popescu (Craiova – Dolj), Arbitru VAR: Andrei Chivulete (Bucureşti) Arbitru AVAR: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea)
Observatori: Octavian Goga, Cristian Nica
Cum s-au marcat golurile:
min.2: 1-0! Malele îl depășește pe Tofan, centrează în careu, Deac trage la poartă, iar Rizzi deviază în plasă!
min.25: 2-0! Camora centrează în careu, iar Janga se înalță peste defensiva piteșteană și reia cu capul în poartă!
min.61: 2-1! Jakolis centrează în careu, iar Kollinger deviază balonul în propria poartă!
min.90+3: 3-1! Krasniqi înscrie cu un șut din afara careului și reface diferența de două goluri! M.D.