Şefă de Parchet iese la pensie!

0

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, Maria Valentina Băltăreţu, iese la pensie. Aceasta şi-a înaintat cererea Consiliului Superior al Magistraturii, fiind aprobată în unanimitate. Urmează ca preşedintele Klaus Iohaniss să semneze decretul de pensionare al magistratei. 
În şedinţa Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 14 februarie, a fost analizată cererea depusă de magistrat de eliberare din funcţie prin pensionare. Solicitarea a fost aprobată. „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Băltăreţu Maria – Valentina, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, având gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal.
Procurorul Maria Valentina Băltărețu are o vechime de 25 de ani ca magistrat. Aceasta deţine funcţia de conducere de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș din anul 2018, atunci când s-a mutat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.