Doar egal în amicalul cu Liga a 3-a!

0

FC Argeș și Unirea Bascov au terminat la egalitate, 1-1, amicalul de marți după amiază, disputat pe stadionul Nicolae Dobrin.
Partida cu formația care activează în Liga a 3-a a fost un bun prilej pentru antrenorul Marius Croitoru de a da minute și jucătorilor care au evoluat mai puțin sau chiar deloc, în meciul de campionat cu CFR Cluj. FC Argeș a deschis scorul după zece minute prin Calcan, însă Bascovul a egalat la jumătatea primei reprize prin Gheoroae. Piteștenii au avut șansa de a trece în avantaj, însă Vianna și Șerban nu au fost inspirați la finalizare. Și Unirea Bascov a avut două mari oportunități de a marca prin Lima și Darius Grigore, însă Micle a scăpat de fiecare dată cu fața curată. Amicalul cu bascovenii a fost un test util pentru echipa noastră înaintea duelului de duminică, de la ora 20.30, de la Pitești, cu FCSB.
FC Argeș – Unirea Bascov 1-1(1-1)
Au marcat: Calcan(min.10) / Gheoroae(min.23)
FC Argeș: Micle – Tofan, Brendon, Constantin(min.46 Moisie), Vianna – Mimito Biai, Njike(min.46 Șerban) – Bertrand(min.66 Stoica), D. Croitoru(min.66 Marco Dică), Calcan(min.58 Donisa) – Koubemba(min.58 Celestine)
Rezerve neutilizate: Straton, Hanne, Jakolis
Antrenor: Constantin Schumacher
CS Unirea Bascov: Petrișor – Gallo, Linte, Dumitrache, Doinea – Lima, Chircioagă, Gheoroae, Iordache – Bucuroiu, Georgescu
Rezerve: Grigore, Terec, Tănase, Butoiu, Pia, Puică, Mihalcea, Albulescu, Ciurea, Troană, Tudose, D. Grigore
Antrenor: Adrian Dulcea. M.D.