S-a urcat pe câine şi l-a sugrumat!

0

Un pariu stupid, a dus la o situaţie incredibilă. Un bărbat a făcut pe eroul în faţa prietenului de pahar şi s-a lăudat că are curajul să plimbe un câine rău pe stradă şi că animalul nu-l va muşca. A pierdut pariul şi a ucis animalul, după ce s-a urcat pe el şi l-a strâns de gât. A fost trimis în judecată şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
Fapta s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17 mai 2022. Florin V., de 35 de ani, din Miceşti se afla la cârciuma din sat cu un prieten de pahar. Era băut şi s-a lăudat la amicul lui că nu se teme de câinele unui vecin cunoscut ca fiind câine rău. A pus pariu pariu că va reuși să ia câinele, din rasa metis ciobănesc, să îl plimbe, fără să îl muște. Imediat după asta, a intrat în curtea consăteanului său, a dezlegat câinele ca să plece cu el la plimbare, dar animalul l-a muşcat de mai multe ori. Furios, bărbatul a lovit câinele, s-a urcat pe el și l-a strâns de gât. Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, conform Legii 205/2004 R privind protecția animalelor.
Ancheta a fost finalizată şi dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, Florin V. riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.