Liviu Chița, un nou meci internațional la Futsal

0

Futsalul românesc a fost reprezentat de o nouă echipă de arbitri în cadrul etapei a V-a a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2024.
Astfel, partida din cadrul grupei a XII-a dintre Germania și Letonia a fost condusă de ieșeanul Vlad Ciobanu alături de piteșteanul Liviu Chița, al treilea oficial fiind desemnat Laurențiu Deaconu, din București. Cronometror pentru această întâlnire a fost germanul Florian Schreiber. Pentru acest meci, observator pentru arbitri a fost delegat Elchin Samadli (Azerbaidjan), iar oficial de joc din partea forului organizator Sergio Lopez Andujar Alonso (Spania). Jocul s-a disputat pe 3 martie la ora 20.00 în Sala ”Halle Sport” din Bielefeld (Germania) și s-a terminat cu victoria Germaniei cu 3-1. Vlad Ciobanu se află deja la al treilea joc arbitrat în grupele preliminare pentru calificarea la Campionatul Mondial, după ce anul trecut a fost delegat la partidele Norvegia – Serbia și Croația – Israel, de fiecare dată avându-i alături pe Bogdan Hanceariuc și Liviu Chița.
De asemenea, la începutul acestui an, ieșeanul Bogdan Hanceariuc a fost delegat la turneul de calificare (etapa preliminară) pentru Campionatul European de Juniori (U19), oficiind la jocuri din cadrul grupei A unde au participat Anglia, Malta, Lituania și Estonia. S.M.