Două medalii pentru România la Europenele de atletism!

0
1

România a încheiat Campionatele Europene de sală de la Istanbul cu două medalii, dintre care una de argint şi una de bronz.
Argintul a fost câștigat de Claudia Bobocea (4:03.76 minute) la 1.500 m, iar bronzul de Gabriel Bitan (8.00 metri) la săritura în lungime. Musceleanca Andreea Panțuroiu Taloș nu a reușit să prindă finala la triplusalt, ocupând în final locul 13, cu o săritură care a măsurat 13,39 m. Medaliile lor au venit la 8 ani distanţă de la ultimele obţinute de România, la CE de sală din 2015, când Marian Oprea (triplusalt) şi Floretina Marincu (săritura în lungime) au cucerit medaliile de bronz. România a aliniat la CE de sală de la Istanbul 14 sportivi, 7 fete şi 7 băieţi: Cristina Bălan (800 metri), Claudia Bobocea (1.500 m), Lenuţa Simiuc (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Alina Rotaru (săritura în lungime), Florentina Iuşco (săritura în lungime), Andreea Taloş (triplusalt), Mihai Sorin Dringo (400 m), Robert Parge (400 m), Cristian Voicu (800 m), Alin Ionuţ Anton (60 m garduri), Gabriel Bitan (săritura în lungime), Răzvan Grecu (triplusalt) şi Andrei Rareş Toader (aruncarea greutăţii). La Campionatele Europene din Turcia s-au înscris aproape 600 de atleţi din 47 de ţări. M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.