Victorie importantă cu Dinamo

0

Baschet

FC Argeș Basketbal a obținut a doua victorie din Top 10 după ce s-a impus cu 82-74, în confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu Dinamo București. Bucureștenii au condus la 19, respectiv 11 puncte, dar au cedat în cele din urmă pe final. Pentru argeșeni a fost primul meci disputat în noua sală polivalentă ”Pitești Arena”. În urma acestui succces, alb-violeții ocupă locul 5, cu 15 puncte.

Au cerut din nou demisia lui Croitoru
FC Argeș a fost încurajată la Voluntari de aproximativ 70 de suporteri. Nemulțumiți de jocul favoriților, fanii alb-violeți au răbufnit pe final. ”Demisia, demisia! Jucați fotbal”, au strigat aceștia. Nu este prima dată în acest an când fanii îi cer demisia lui Croitoru. Au protestat și la duelul cu FCSB, pierdut de piteșteni cu 1-2. În prelungirile acelui meci, din toate colțurile stadionului a răsunat scandarea: „Demisia, demisia”.
Jobello, foarte slab
Wesley Jobello a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în partida cu FC Voluntari. Extrema stânga a Argeșului a provocat un penalty și a greșit foarte multe mingi destul de simple. Nemulțumit de ce a arătat în teren elevul său, antrenorul Marius Croitoru l-a schimbat pe Jobello chiar înainte de pauză la pauză. Fotbalistul venit de la UTA în această iarnă, nu a rupt gura târgului la Pitești, evoluțiile sale fiind destul de modeste.
Etapa 29, Superliga
⚽ Universitatea Cluj – Farul Constanța 2-0 ⚽ FCU Craiova – FC Botoșani 1-0 ⚽ Rapid – FC Hermannstadt 0-1 ⚽ CS Mioveni – Chindia Târgoviște 2-0 ⚽ Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova 0-1 ⚽ UTA – FCSB 3-1 ⚽ FC Voluntari – FC Argeș 0-0 ⚽ Sepsi OSK – CFR Cluj 2-2. M.D.