Meci la Botoșani pentru galben-verzi

0

Antrenorul lui CS Mioveni și jucătorii Ionuț Balaur și Alexandru Buziuc au vorbit ieri, într-o conferință de presă, despre ultimul meci din sezonul regular pentru care echipa lor îl va juca la Botoșani.
”Întâlnim o echipă bună, care a avut un început bun de campionat. M-am uitat și la ultimul meci de acasă pe care l-au avut cu Rapid, în ciuda înfrângerii au arătat foarte bine și și-au creat multe ocazii de a marca. Joacă un fotbal ofensiv, fac pressing sus … Ne așteaptă o partidă dificilă și trebuie să fim pregătiți pentru ea. La fiecare joc mergem să câștigăm, de la premisa asta plecăm… Asta este gândirea noastră și asta le transmit jucătorilor. Botoșaniul îl are antrenor pe Flavius Stoican, antrenor care a fost și aici la Mioveni. Cunoaște echipa, lotul și au un avantaj din punctul asta de vedere… Important pentru noi este că am avut reacție după cele două înfrângeri și am câștigat jocul cu Chindia. În play-out ne interesează ceea ce facem noi , dacă reușim să câștigăm punctele, rămânem în Liga 1” a spus Nicolae Dică.
”Avem un meci cu o echipă care va juca cu nou în plaz-out, o echipă de nivelul nostru… Trebuie să fim concentrați și determinați. Încercăm să scoatem cât mai mult de la acest meci și pentru asta trebuie să facem un joc bun. Vrem victoria!” a declarat fundașul Ionuț Balaur.
”Me așteaptă un meci foarte greu la Botoșani. Ei au făcut meciuri bune și cu Rapid și la Craiova, chiar dacă au pierdut. Noi trebuie să ne facem jocul nostrum, să fim concentrați pentru că sunt foarte importante cele 3 puncte puse în joc!” au fost cuvintele lui Alexandru Buziuc S.M.