Răzvan Tunaru: ”Să ajungem cât mai sus, iar dacă putem, să prindem barajul pentru cupele europene”

Date:

Cu două zile înaintea meciului cu Petrolul Ploiești, clubul FC Argeș a organizat o conferință de presă la care au participat managerul sportiv Răzvan Tunaru, antrenorul interimar Dragos Radu și fotbaliștii Marius Constantin și David Meza Colli.  M.D.

Tunaru a vorbit despre revenirea la clubul alb-violet, dar și despre obiectivele pe termen scurt: ”Am venit cu inima deschisă. Obiectivul nostru este clar, să ajungem cât mai sus, iar dacă putem, să prindem barajul pentru cupele europene. Nu avem alt obiectiv. Săptămâna aceasta s-a renunțat la domnului Croitoru și la domnul Schumacher. I s-a dat credit domnului Radu Dragoș. Răspunzător de rezultate și de ce se întâmplă la echipă este domnul Dragoș, staff-ul lui, eu și restul. Cu domnul Croitoru nu am avut nicio discuție. Când am venit, am venit cu alte idei și alte persoane. I s-a oferit și domnului Schumacher ocazia de a-l ajuta pe Dragoș Radu, dar a refuzat. Soarta antrenorului este clară: astăzi ești, mâine nu mai ești! Au înțeles treaba asta. Este un interimat. Am zis să treacă acest meci care este foarte important, iar de luni o să începem căutările pentru aducerea unui antrenor principal. Este mai grea situația acum,  foarte mulți sunt la echipe, antrenori liberi nu prea sunt. Ce am eu în cap, este la mine, deocamdată” a declarat managerul sportiv al piteștenilor.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...