Cerşetorii s-au încăierat în intersecţie!

0

Imagini surprinzătoare în urmă cu câteva zile, în intersecţia situată în apropierea bisericii Sfântul Ilie, la urcare pe Calea Craiovei, din Pitești. Trei cerşetori s-au încăierat în plină stradă, cu pietre, cu o cârjă, cu pumnii și picioarele. Se pare că aceştia îşi disputau locul de cerşit. Interesant este că în timpul incidentului unul dintre bărbaţii care apelau la mila trecătorilor, s-a vindecat brusc. Dacă până atunci, abia putea merge în cârje, în timpul încăierării, acesta s-a putut deplasa fără probleme şi a transformat cârja în armă. Scena a fost filmată iar poliţiştii s-au autosesizat şi cei trei au fost identificaţi.
Scandalul a avut loc pe scuarul care delimitează cele două sensuri de mers către Calea Craiovei. Doi cerşetori care se deplasau în cârje au fost luaţi la întrebări de un al treiela. Acesta din urmă este cunoscut ca “Cerşetorul cu pisica”, din cauză că stă tot timpul cu o pisică pe umăr, chiar şi atunci când cere bani trecătorilor. Bărbatul a băgat pisica în lada cu nisip din capătul pantei, s-a înarmat cu o piatră şi a traversat către ceilalţi doi. S-a luat la ceartă cu unul dintre bărbaţi. În scurt timp s-au lovit reciproc. Unul cu cârja, altul cu pumnii şi picioarele. Incidentul a fost de scurtă durată după care fiecare dintre cei trei şi-a văzut de treabă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Scenele au fost filmate şi imaginile au devenit virale. Una dintre ipoteze ar fi că cei trei şi-au disputat locul de cerşit. A doua, că s-au certat din cauza banilor.

Toti trei, amendaţi!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, identificând în scurt timp persoanele implicate. “Din verificările efectuate s-a stabilit că, la data amintită, în jurul orei 15:00, pe str. Calea Craiovei din municipiul Pitești, a avut loc o stare conflictuală în care au fost implicați doi bărbați, de 42 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, de 66 de ani, din comuna Conțești, județul Dâmbovița, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Pitești. În contextul acțiunilor desfășurate de polițiști, cei doi bărbați din județul Dâmbovița au fost depistați în scurt timp, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri, aceștia fiind și sancționați contravențional conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, cu amenzi în valoare totală de 400 de lei. Ulterior, polițiștii au depistat și pe bărbatul din municipiul Pitești, care a fost condus la sediul poliței pentru audieri, acesta fiind sancționat contravențional conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, cu amendă în valoare de 500 de lei.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeş.  M.Sandu Foto: stiri-muntenia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.