Dragoș Radu: ”Un joc foarte slab”

0

FC Argeș a încheiat returul de campionat pe loc direct retrogradabil, după ce a pierdut, cu 0-1, partida cu Petrolul Ploiești, din ultima etapă a sezonului regular. Dragoș Radu, antrenorul interimar al echipei din Trivale, a fost extrem de dezamăgit de jocul elevilor săi și a tras concluziile care se impun.
Tehnicianul alb-violet și-a pus la zid jucătorii pentru prestația foarte slabă din această partidă: ”Suntem într-o situație dificilă, din care nici astăzi nu am reușit să ieșim, am rămas în totalitate datori față de fotbal. Am făcut un joc foarte slab, deși toată săptămâna toată lumea a fost alături de jucători, noi am încercăm să le ridicăm moralul, să le spunem că tot orașul e alături de ei.
E normal ca fanii să fie supărați, ei au fost obișnuiți cu FC Argeș, un brand în România, campioană de două ori. Azi am fost fără determinare și agresivitate. În afară de două ocazii și o bară din lovitură liberă, am făcut foarte puțin. Știam cum joacă ei pe tranziție, am vorbit asta cu jucătorii. Din păcate, nu știu dacă pot să remarc un jucător azi.
Ne gândim toți cum să ieșim, sperăm să luăm cele mai bune decizii ca FC Argeș să nu retrogradeze. Am promovat de două ori cu această echipă, din Liga 2, ca antrenor secund. Sper să nu revenim în Liga 2, pentru că știu cât de greu este. E normal să ceară demisia, evoluția lasă de dorit. Doar ei pot să scoată echipa la suprafață. Sper să înțeleagă în ceasul al 12-lea că trebuie să își schimbe atitudinea față de fotbal și de FC Argeș”, a spus Dragoș Radu, la flash-interviul de la finalul partidei. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.