Mioveni – FC Argeș, în etapa 6 din Play-out!

1

CS Mioveni a terminat sezonul regular pe ultimul loc al clasamentului și știa sigur, până la meciurile de aseară, doar doi dintre adversari, etapele și locurile unde va juca cu ei.
Astfel, începând play-out-ul de pe ultimul loc, galben-verzii vor avea în ordine, următorul traseu: ⚽ în deplasare la locul 1 ⚽ acasă cu locul 6 ⚽ în deplasare la locul 2 ⚽ acasă cu locul 7 ⚽ în deplasare la locul 3 ⚽ acasă cu locul 8 ⚽ în deplasare la locul 4 ⚽ acasă cu locul 9 ⚽ în deplasare la locul 5. Mioveniul va juca deci, 5 meciuri în deplasare și patru meciuri acasă. Avantajul pentru echipa lui Dică ar fi că întâlnește pe propriul teren echipele din partea a doua a play-out-ului, cu care theoretic se va lupta până la final pentru evitarea retrogradării.
Cum l-a ora închiderii acestei ediții nu se disputaseră meciurile U Cluj – CFR Cluj și Chindia – FC Voluntari, nu se cunoșteau 100% decât ocupantele ultimelor 3 locuri: 14 – FC Argeș, 15 – UTA, 16 – CS Mioveni, cu mențiunea că la egalitate direct, cum este cazul lui FC Argeș și UTA, primul criterial de departajare este cel al meciurilor directe, iar piteștenii au două victorii. Galben-verzii cunosc astfel etapa în care și locul unde va juca cu acești adversari. Conform regulii de împerechere a partidelor, CS Mioveni va acasă cu FC Argeș îm etapa 6 și tot acasă cu UTA în etapa a 8-a.
Meciurile Mioveniului:
⚽ Etapa 1: FC U Craiova / Sepsi – CS Mioveni
⚽ Etapa 2: CS Mioveni – FC Botoșani / Chindia
⚽ Etapa 3: Petrolul / U Cluj / Voluntari – CS Mioveni
⚽ Etapa 4: CS Mioveni – Chindia / Botoșani
⚽ Etapa 5: U Cluj / Petrolul / Voluntari – CS Mioveni
⚽ Etapa 6: CS Mioveni – FC Argeș
⚽ Etapa 7: Voluntari / U Cluj / Chindia – CS Mioveni
⚽ Etapa 8: CS Mioveni – UTA
⚽ Etapa 9: Hermannstradt / Chindia – CS Mioveni S.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.