Bărbat găsit mort pe centura Piteştiului

0

Descoperire macabră ieri, pe malul pârâului Bascovele pe centura Piteştiului. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit, pe jumătate gol. Era mort de aproximativ 12 ore. Omul avea o vânătaie la un ochi şi alta la o mână. Poliţiştii au dispus transportul la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili dacă a fost vorba de o moarte violentă. 
Ieri, în jurul orei 15.00 o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că pe malul pârâului Bascovele, în apropiere de Remat, este un om mort. Interlocutorul nu a putut să dea detalii, precizând că îi este frică să se apropie. „La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești și un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei.
Până la acest moment, bărbatul nu este identificat, iar la fața locului se deplasează grupa operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, care va prelua cercetările. Cauza decesului urmează să fie stabilită, în urma autopsiei medico-legale. De asemenea, cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că bărbatul este mort de aproximativ 12 ore. Se spune că victima avea pantalonii în vine şi purta pampers. Oamenii legii au găsită o şapcă la mică distanţă de cadavru. Avea o vânătaie la un ochi şi pe o mână. Din primele cercetări pare ca leziunile să fie din timpul căderii. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.