Pe podium la Cupa României

0

Box

Acum câteva zile, Brăila a găzduit Cupa României la box rezervată tineretului. La această competiție, CSM Pitești a reușit să câștige două medalii de bronz pentru tineret la box prin Adrian Dumitru(ctg.63,5 kg) și Ștefan Radu Măgureanu(+91 kg). Sportivii de la clubul din Ștrand sunt pregătiți de antrenorul Ioniță Mărășescu.

Baschet
Duel cu bănățenii
Astăzi, de la ora 19:45, FC Argeș va disputa un nou meci de campionat. Alb-violeții întâlnesc pe SCM Ohma Timișoara, în cadrul etapei a 5-a din TOP 10 Liga Națională Mozzart Bet. ”Vulturii” au nevoie de victorie pentru a se apropia de play-off-ul campionatului. Înaintea rundei, Argeșul are 4 victorii în prima grupă valorică a ligii, în timp ce Timișoara a acumulat trei reușite. Biletele sunt disponibile online, pe www.biletesmart.ro/pitesti, însă pot fi achiziționate și de la casa de bilete a Sălii Polivalente „Pitești Arena” (strada Basarabia, nr. 35).

Pregătiri pentru Campionatul European de Baschet
Pitești Arena va fi gazda meciurilor celor 21 de echipe naționale în cadrul FIBA U16 European Championship, Division B, în perioada 4-13 august 2023. Primarul Cristian Gentea a avut o prima întâlnire oficială cu Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, Svetlana Drăgușin, secretar general adjunct–internațional în cadrul FRB, Tiberiu Dumitrescu, director tehnic FRB, respectiv cu Sandra Hunt (delegat-comisar FIBA) și Gintaras Leonavicius (manager în cadrul departamentului competiții FIBA). M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.