David Meza Colli: ”Să începem play-out-ul cu o victorie”

0
1

Mijlocașul David Meza Colli este conștient de dificultatea partidei cu Universitatea Cluj. Căpitanul alb-violeților are mare încredere în capacitatea antrenorului Bogdan Vintilă de a redresa situația din clasament.
Fotbalistul paraguaian le cere colegilor să dea totul pe teren pentru a obține cele trei puncte puse în joc: “Vestiarul e foarte bine acum. E un nou început. Avem nouă finale și trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală. Mister cunoaşte FC Argeş. A jucat aici și știe ce înseamnă FC Argeș. Important e ca el să ne ajute şi noi să îl ajutăm pe el. Vrem să începem play-out-ul cu victorie luni, e foarte important pentru noi acest lucru. Universitatea Cluj e o echipă foarte bună. Trebuie să ne facem treaba noastră şi să obţinem rezultat bun acolo. Chiar dacă suprafața de joc nu se prezintă în cele mai bune condiții, terenul de joc e același și pentru noi și pentru ei. Să facem ce ştim, lucrurile simple. Mister a încercat să ne ridice moralul în aceste zile“. M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.