Mioveniul are meci cu FC U Craiova!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 1

CS Mioveni speră să profite de pasa proastă a lui FC U Craiova, cauztă de scoaterea pe ușa din dos din plau-off, după înfrângerea rușinoasă de la Spes cu 4-0 și să scoată cel puțin un punct din deplasarea de azi din Bănie.
Partida FC U Craiova – CS Mioveni se joacă diseară de la ora 18:00, pe stadionul Ion Oblemenco și contează pentru prima etapă a play-out-ului. Oltenii vin după un 0-4 la Sepsi, în finala pentru calificarea în play-out și au orgoliul rănit, iar atmosfera î n lot nu poate fi prea bună după acest rezultat.
De partea celaltă, Mioveniul este oarecum liniștită după înjumătățirea punctelor, echipa lui Nicolae Dică fiind acum la doar 3 puncte formațiile aflate în față.
Trupa lui Nicolo Napoli joacă destul de bine pe propriult eren, alb-albasștrii având în 15 meciuri jucate în Bănie, 8 victorii, două remize și 5 înfrângeri, golaverajul fiind și el pozitiv, 20-13.
De partea cealaltă, argeșenii au scos decât 10 puncte din meciurile de afară, în urma a două victorii (1-0 la Sepsi, 2-1 la UTA) și 4 remize (0-0 la Petrolul, 2-2 la FC Argeș, 2-2 la U Cluj, 1-1 la Botoșani). În rest Mioveniul a mai avut 9 înfrângeri în deplasare: 0-3 la Hermannstadt, 2-4 la CFR Cluj, 0-1 la U Craiova, 1-2 la Rapid, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia, 1-2 la Farul, 1-5 la FCSB, 1-2 la FC U Craiova.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în actuala formulă și acum o lună, în sezonul regular, atunci cînd oltenii s-au impus acasă, cu noroc, pe final cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90. În cealaltă întâlnire din campionatul regulat, la Mioveni s-a terminat egal, 2-2. n
Partida de doseară este una între echipele care au început play-out-ul pe primul și ultimul loc.

Campionatul întrerupt două săptămâni

Superliga se întrerupe dupăa ceastă primă etapă pentru două săptămâni, perioadă în care sunt programate meciurile echipei naționale. Astfel, etapa a doua a play-out-ului este programată în jurul datei de 1 aprilie. Atunci, CS Mioveni va evolua pe propriul teren contra echipei Chindia Târgoviște.

4 accidentați la Mioveni

Staff-ul tehnic al Mioveniului are și ceva bătăi de cap înainte de meciul de astăzi. Astfel, Nicolae Dică a anuunțat vineri că are patru accidnetanți în oot înainte de acest meci. Este vorba de portarul Croitoru, fundașul Pedroso, mijlocașul Diallo și atacantul Krasniqi. Dintre aceștia doar Pedroso este indispobil de mai mult timp, restul accindetându-se înainte de acest joc. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.