Un veteran și un junior, goluri pentru Mioveni

0

Amical

Profitând de pauza competițională cauzată de meciurile Naționalei, Nicolae Dică a programat în acest week-end un joc amical pentru CS Mioveni.
Galben-verzii au întâlnit o echipă de Liga a II-a, Progresul Spartac, după ce ultimele trei teste consecutive au fost contra Muscelului Câmpulung, ocupanta ultimului loc din Seria 4 – Liga 3. Amicalul disputat sâmbătă pe Stadionul Orășenesc din Mioveni a fost câștigat de gazde cu 2-0, ambele goluri fiind marcate după pauză. Reușitele au aparținut veteranului Liviu Antal – 34 de ani și juniorului Militaru – 18 ani. Scorul a fost deschis de Antal, în minutul 60, care a înscris cu capul din careu după o centrare a lui Guțea. Tabela a fost înschisă de Militarul, în minutul 90, diupă o centrare a colegului de la juniori, Căprescu și o reluare din 10 m cu piciorul. În acest meci Nicolae Dică a folosit mai mulți jucători de la echipa de juniori U 19 a clubului: Bucur, Militaru, Guțea, Căprescu.
CS Mioveni – Progresul Spartac 2-0 (0-0) Au marcat: Antal (60), Militaru (90)
Mioveni: Bucur – Sno, Balaur, Scarlatache, Șerbănică – Panait, Lepistu – Antal, Benchaib, Buziuc – Rusu. Au mai jucat: Greab, Coșereanu, Burnea, Militaru, Garutti, Rădescu, Toma, Guțea, Căprescu. Antrenor: Nicolae Dică S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.