Taximetrist ameninţat cu cuţitul de client

2

Un taximetrist piteştean a dat dovadă de multă prezenţă de spirit miercuri seara, când un client l-a ameninţat cu un cuţit. Şoferul nu s-a pierdut cu firea şi a urmat un traseu care să-l ducă prin faţa sediului Poliţiei Municipiului Piteşti acolo unde a oprit şi a fugit în curte. Agresorul a fost imobilizat fiind reţinut. Este vorba de un recidivist al cărui cazier se întinde pe mai multe pagini.
Un taximetrist a fost chemat printr-o aplicaţie de către un client, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti, miercuri seara, în jurul orei 23.00. Clientul a fost preluat iar pe traseu conducătorul şi-a dat seama că omul este beat criţă. La un moment dat, individul a scos un cuţit şi l-a ameninţat pe taximetrist spunându-i: „Eşti la dispoziţia mea, faci ce vreau eu!”, îndreptând arma către cel de la volan. Conducătorul auto nu s-a pierdut cu firea i-a vorbit, cu calm, clientului care dorea să ajungă în cartierul Războieni. Taximetristul a ales un traseu care să treacă prin faţa clădirii Poliţiei Municipiului Piteşti. Când a ajuns în faţa sediului, a oprit brusc maşina şi a sărit de la volan fugind către intrarea în clădire, acolo unde este biroul ofiţerului de serviciu şi a cerut ajutor. Oamenii legii au intervenit rapid şi au reuşit să-l imobilizeze pe agresor. Ştefan N. în vârstă de 41 de ani, din Piteşti, despre el fiind vorba, a fost audiat de către poliţiştii Secţiei 3 şi în cursul nopţii a fost reţinut sub acuzaţia de ameninţare. Bărbatul este cunoscut recidivist, având un cazier lung, cu multe condamnări. În 2015 Ştefan N. a fost condamnat pentru tentativă de omor. De asemenea acesta are, în trecut, o condamnare pentru tâlhărie calificată, alta pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi mai multe pentru infracţiuni comise în străinătate.
Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.