Meci de totul sau nimic pentru Mioveni!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 2: CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Meciul de astăzi cu Chindia poate fi unul capital pentru CS Mioveni în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Galben-verzii mare nevoie de o victorie pentru a rămâne în plasa celorlalte contracandidate.
Partida CS Mioveni – Chindia Târgoviște se joacă astăzi de la ora 17:30, pe Stadion Orășenesc. Meciul contează pentru etapa a 2-a a play-out-ului Sperligii. Ambele echipe vin după înfrângeri în prima etapă din play-out. Galben-verzii au pierdut fără drept de apel la FC U Craiova cu 3-0, în timp ce dâmbovițenii s-au întors învinși din deplasarea de la Botoșani, 0-1. Cele două echipe sunt în luptă direct pentru salvarea de la retrogradare, Chindia fiind antepenultima cu 16 puncte, în timp ce Mioveniul are doar 11 puncte, pe ultimul loc. Acesta este primul meci din seria de 4 pe care trupa lui Dică le are acasă în partea a doua a campionatului, toate aceste jocuri fiind cu echipele cu care se luptă direct: FC Argeș, UTA, Chindia și Hermannstadt. Argeșenii au disputat până acum 15 partide pe propriul teren, obținând doar două victorii (1-0 cu Petrolul, 2-0 cu Chindia), 6 remize (1-1 cu FCSB, 1-1 cu UTA, 0-0 cu FC Botoșani, 2-2 cu FC U Craiova, 1-1 cu Sepsi, 0-0 cu Rapid) și suferind 7 înfrângeri (0-2 cu Farul, 0-1 cu FC Argeș, 0-1 cu U Cluj, 0-2 cu Hermannstadt, 0-1 cu CFR Cluj, 0-1 cu U Craiova, 0-3 cu Voluntari), golaverajul fiind și el negative, 8-16. De partea cealaltă, Chindia are 16 partide jucate până acum în deplasare, în care a reușit să se impună în 4, să remizeze în 3 și pierzând de alte 9 ori cu golaveraj 15-22. n
Cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat de două ori, gazdele câștigând de fiecare dată, Chindia cu 1-0, iar Mioveniul cu 2-0. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.