Tot mai aproape de retrogradare!

Date:

FC Argeș se îndreaptă cu pași repezi spre retrogradarea în liga secundă. Piteștenii au ajuns la 16 meciuri fără victorie după ce a pierdut cu 0-2, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, din etapa a doua a play-out-ului Superligii.
Jocul foarte slab prestat de fotbaliștii alb-violeți nu dă nici o speranță suporterilor că echipa poate rămâne și anul viitor în primul eșalon. Jucătorii străini aduși în iarnă de antrenorul Marius Croitoru nu au adus nici un plus de valoare, iar prin prestația din teren, arată că sunt mult mai slabi decât cei aduși de Andrei Prepeliță. Fără nici o viziune de joc, fără atitudine, ambiție și determinare, este greu de crezut că Argeșul va reuși să se mențină pe prima scenă a fotbalului românesc. Partida cu Voluntari a fost dominată cap-coadă de ilfoveni care au marcat două goluri în primele 20 de minute prin Sigurrjonsson și Nemec. În ultimul minut al primei reprize, Damașcan putea face 3-0, însă șutul său s-a oprit în transversală. După pauză, ilfovenii mai puteau puncta încă o dată, însă Vadim Rață a ratat lovitura de pedeapsă scoasă de Dumiter. Victoria Voluntariului este pe deplin meritată, randamentul argeșenilor pe faza ofensivă fiind unul foarte slab, portarul oaspeților neavând practic ce apăra. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupă locul 9 în play-out, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă.
Superliga Superbet, Play-Out, Etapa 2
FC Argeș – FC Voluntari 0-2(0-2) – Au marcat: Sigurjonsson(min.9), Nemec(min.17)
FC Argeș: Micle – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Jakolis – Njike(min.46 Șerban), Mimito Biai(min.46 Meza Colli), Calcan(min.81 Bertrand) – Koubemba(min.61 Tîrcoveanu), Jobello(min.61 Gino Oprescu), Garita
Rezerve neutilizate: Micu, B. Da Silva, G. Crețu, B. Hanne
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă
FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, P. Matricardi, I. Armaș, – Rață(min.80 Răduț), Sigurjonsson(min.58 Tavares), Meleke, Aliji – M. Lopes(min.84 Paz), Nemec(min.58 Costin), Damașcan(min.58 Dumiter)
Rezerve neutilizate: J. Fernandez, I. Andres, C. Merloi, D. Florea,
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Cartonașe galbene: Micle, Bertrand / Matricardi, Popa
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș) / A1: Sebastian Gheorghe (Suceava) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: Iulian Dima (București) / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) / R1: Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov)
Oservator joc: Viorel Anghelini
Observator arbitri: Iosif Olah
Cum s-au marcat golurile:
– min.10: 0-1! Aliji îi pasează lui Sigurjonsson, iar acesta deschide scorul cu un șut din careul mic!
– min.17: 0-2! Nemec trimite în plasă din centrarea lui Rață! M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

3 COMENTARII

  1. Iata dovada clara,ca amestecul politicului in fotbalul românesc este fatală.De ce nu ma surprinde,ca două echipe,cu doi primari pe post de”omul bun la toate „vor retrogada anul asta.Coincidență sau nu, vorbim de FC AR-GENTEA si CS GEORGESCU.Asta înseamnă sa iti bati joc de bani publici.Oare,DNA,are frecvent de spus un afacerile acestea?fiindcă prea isi fac de cap reprezentanții CIUMEI ROSII,în acest județ,de prea multi ani..E timpul zdranganitului de cătușe pe la primăriile PITESTI si MIOVENI.Afara cu Gentea,Georgescu si acolitii lor din politica,pe usa din dos.

  2. Sa dai 6 milioane de euro si sa retrogradezi asta da jaf.Sa tii pe nemernicul asta de Stanciu care pe unde a fost a retrogradat asta este sfidare la adresa suporterilor.
    Sa iesi ca un tembel si sa spui ca platesti la zi acesti boschetari asta inseamna ca ai un interes mafiot:adica sa primeasca in continuare comision Felguieras impresarul care a adus boschetarii la Pitesti plus cataii psd pusi in functii de conducere la FC Arges.Se pare ca si Gentea ia bani fiind in conducerea FC Arges.
    Vintila este total paralel da declaratii halucinante suporterii cred ca el traieste intr-un univers paralel.
    Sunt jucatori care nu joaca si sunt platiti doar pentru comisioane gen Celestine,Dionisa,Vianna.
    Asta este lectie de spalare de bani dupa orice manual al mafiei .
    Este singura echipa din lume care timp de 16 etape nu a castigat.

  3. Dureros,în ultima zi a lui Prepeliță, i am rugat ca simplu suporter să renunțe la demitere.In șase luni Argeșul a ajuns la retrogradare directă. Dan Petrescu ,cel mai bun antrenor din ultimii 6 ani a avertizat în mai multe rânduri că Prepeliță trebuie lăsat. Interese,orgolii..Păcat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...