Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 25 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8592-Luni, 25 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Cristian Stancu

  Iata dovada clara,ca amestecul politicului in fotbalul românesc este fatală.De ce nu ma surprinde,ca două echipe,cu doi primari pe post de”omul bun la toate „vor retrogada anul asta.Coincidență sau nu, vorbim de FC AR-GENTEA si CS GEORGESCU.Asta înseamnă sa iti bati joc de bani publici.Oare,DNA,are frecvent de spus un afacerile acestea?fiindcă prea isi fac de cap reprezentanții CIUMEI ROSII,în acest județ,de prea multi ani..E timpul zdranganitului de cătușe pe la primăriile PITESTI si MIOVENI.Afara cu Gentea,Georgescu si acolitii lor din politica,pe usa din dos.

  Reply
 2. 2

  Pitesti

  Sa dai 6 milioane de euro si sa retrogradezi asta da jaf.Sa tii pe nemernicul asta de Stanciu care pe unde a fost a retrogradat asta este sfidare la adresa suporterilor.
  Sa iesi ca un tembel si sa spui ca platesti la zi acesti boschetari asta inseamna ca ai un interes mafiot:adica sa primeasca in continuare comision Felguieras impresarul care a adus boschetarii la Pitesti plus cataii psd pusi in functii de conducere la FC Arges.Se pare ca si Gentea ia bani fiind in conducerea FC Arges.
  Vintila este total paralel da declaratii halucinante suporterii cred ca el traieste intr-un univers paralel.
  Sunt jucatori care nu joaca si sunt platiti doar pentru comisioane gen Celestine,Dionisa,Vianna.
  Asta este lectie de spalare de bani dupa orice manual al mafiei .
  Este singura echipa din lume care timp de 16 etape nu a castigat.

  Reply
 3. 3

  Tănase Victor

  Dureros,în ultima zi a lui Prepeliță, i am rugat ca simplu suporter să renunțe la demitere.In șase luni Argeșul a ajuns la retrogradare directă. Dan Petrescu ,cel mai bun antrenor din ultimii 6 ani a avertizat în mai multe rânduri că Prepeliță trebuie lăsat. Interese,orgolii..Păcat

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .