Duel pentru intrarea în careul de ași al Cupei României!

0

Federația Română de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. FC Argeș va întâlni astăzi, de la ora 21.00, în deplasare, pe CFR Cluj, campioana României.
Înaintea acestui duel, situația celor două echipe este diametral opusă. Ardelenii vor să își conserve supremația în primului eșalon, în vreme ce alb-violeții sunt implicați în lupta pentru evitarea retrogradării. În sezonul regular, echipa lui Dan Petrescu s-a impus în ambele partide, 3-1 în Gruia, la jumătatea lunii februarie, respectiv 1-0, în deplasarea de la Pitești, din luna septembrie a anului trecut. Clujenii nu neglijează nici Cupa României, țintind în fiecare an acest trofeu. Argeșenii Statistica este de partea campioanei, din 2008 și până astăzi, ardelenii câștigând ultimele 10 confruntări directe.
În eventualitatea în care va reuși să treacă de CFR, FC Argeș își poate egala performanța de anul trecut când a ajuns până în semifinalele competiției, fiind eliminată de FC Voluntari.M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.