Ultima șansă pentru realizarea obiectivului!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 3: Petrolul – CS Mioveni, astăzi, ora 17:30

CS Mioveni își joacă astăzi una dintre ultimele șanse de a se salva de la retrogradare. Galben-verzii au meci în deplasare la Petrolul, de la ora 17:30, partida contând pentru etapa a 3-a din play-out.
Cele două echipe au obiective diferinte și sunt situate în clasament la poli opuși.
Astfel, Petrolul se bate pentru câștigarea play-out-ului și accederea spre Conference League, fiind pe locul 2 în top, în timp ce Mioveniul vrea să se salveze de la retrogradare, fiind pe ultimul loc. Cum deja s-au scurs două runde, iar în afară de asta mai sunt 6 etape șansele argeșenilor de salvare se diminuează, dacă nu încep să facă puncte, așa că meciul de la Petrolul este foarte important, putând fi considerat ca fiind printre ultimele șanse de a realiza obiectivul. Găzarii sunt pe val și vin după o serie de trei victorii consec utive 1-0 la FC Argeș, 1-0 cu UTA, 1-0 la FC U Craiova. De partea cealaltă, Mioveniul vine după două înfrângeri consecutive în Play-out, 0-3 la FC U Craiova și 0-1 cu Chindia Târgoviște, ambele după jocuri foarte slabe.
Cee ace însă le mai dă speranțe elevilor lui Nicolae Dică este evoluția bună din prima parte a meciului de Cupă de la Sepsi, acolo unde în ciuda scorului, echipa s-a descurcat onorabil.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon și în sezonul regular. A fost atunci 0-0 la Ploiești și 1-0 pentru Mioveni acasă, acesta din urmă fiind meciul cu care Dică a debutat pe bancă, partida având loc acum două luni și jumătate. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.