”Le-am transmis că avem șanse!”

Date:

Antrenorul principal al Mioveniului, Nicolae Dică a fost dezamăgit la finalul partidei de luni de la Ploiești. Tehnicianul a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor înainte de meci, dar și cum i-a simțit pe teren. După meci, Dică a spus că se gândește peste noapte dacă va mai rămâne la echipă sau nu. Ieri antrenorul a fost la pregătire cu echipa la Grupul Școlar Colibași.
„Ne-a bătut Budescu. O execuție foarte frumoasa a lui. Din păcate nu am arătat foarte bine, am arătat ca o echipa ca și retrogradată. Eu nu îmi doresc acest lucru. Le-am transmis jucătorilor că avem șanse, să credem în șansele noastre. A venit golul acela în minutul 10. Ok, am primit un gol, dar putem să încercăm și noi să dăm un gol, două, trei, să punem probleme. Am arătat foarte rău. Am avut o discuție după meciul cu Chindia, am vorbit că vrem să facem lucruri, dar degeaba. Faptele contează, mă așteptam ca la meciul de azi să facem mai mult, dar am fost slabi. M-am bucurat când am început jocurile din acest an, am arătat bine, am jucat cu curaj, am pus probleme adversarilor. Eram pe drumul cel bun. Din păcate, în cele trei jocuri din play-out am arătat rău. O să mă gândesc acasă și voi vedea ce decizie voi lua. Nu vreau să îmi doresc doar eu să rămân în prima ligă. Jucătorii spun că își doresc și nu fac nimic. Nu am nicio problemă, eu am venit, am încercat, am avut entuziasm. Nu sunt primul antrenor care retrogradează. Sunt alții care au retrogradat și după au câștigat campionate. Contează că am avut curaj, ăsta este lucrul bun. Da, mâine mă decid dacă mai rămân sau nu la echipa. O să mă gândesc când ajung acasă, o să discut cu familia si o să văd ce fac. Eu vin și muncesc, vreau sa fac lucruri si jucătorii să nu își dorească acest lucru. Nu am vorbit cu jucătorii in vestiar” a spus Nicolae Dică. S.M.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...