Vor în finala Cupei de Tineret

0

FC Argeș U18 este la un pas de finala Cupei de Tineret. Echipa pregătită de antrenorul Robert Enache trebuie să treacă de Farul Constanța. Partida din semifinalele competiției este programată astăzi, de la ora 12.00, la Ovidiu. Piteștenii au ajuns în careul de ași al Cupei de Tineret după ce au învins Academia de Fotbal Viitorul Cluj, scor 3-1, iar dobrogenii după ce au trecut de Politehnica Iași, scor 6-4.
Baschet
Primul duel cu Rapid din play-off
Baschetbaliștii piteștenie încep astăzi play-off-ul Ligii Naționale. De la ora 18.00, FC Argeș Basketball va întâlni în deplasare pe Rapid, în primul meci din această serie. Meciul al doilea se va disputa vineri, de la ora 18.00, tot în Capitală, seria urmând să se mute apoi la Pitești, pe 18 și 20 aprilie. În caz de egalitate după primele patru jocuri, decisivul se va disputa în București pe 23 aprilie. Meciurile po fi urmărite Digi Sport.
Volei
Meci cu deținătoarea trofeului
FC Argeș Volei va încerca astăzi să se califice în semifinalele Cupei României. Echipa pregătită de Bogdan Paul va întâlni de la ora 18.30, în deplasare, pe CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei și Supercupei României. În optimile de finală ale Cupei României, piteștencele au trecut de CSM Știința Bacău.