Cu 104 km/h, prin Pitești

0

Polițiștii rutieri piteșteni au depistat un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Dumbravei din Pitești, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 104 km/h. Ca urmare a abaterii, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Condusul agresiv l-a lăsat fără permis

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Bradu, care conducea un autoturism pe str. Egalității din Pitești, având un comportament agresiv în conducere, prin pornirea vehiculului de pe loc cu patinarea excesivă, în gol, a roților motrice. Ca urmare a abaterii, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Prins băut la volan

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 51 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DJ 703K, în comuna Budeasa, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.