De la Pustai la Brăneț

0

Câțiva dintre foști jucători și antrenori cunoscuți din L1 care azi pregătesc destinele echipelor din L3 sunt următorii:
⚽ La Ceahlăul Piatra Neamț îl regăsim ca antrenor pe Cristi Pustai, cu performanțe legate în L1 în special de Gaz Metan Mediaș, iar secund pe Vasile Avădanei, jucător-reper al Ceahlăului în teren.
⚽ Doi fundași celebri, Goian și Selymes, pregătesc Foresta Suceva, respectiv Știința Miroslava. La ieșeni, antrenor cu portarii e un fost fotbalist de prestigiu de la Poli Iași, Benone Dohot.
⚽ Cristi Popovici, legat profund ca antrenor de Bacău, e la… CSM Bacău, alături cu o altă figură emblematică a fotbalului local, Gheorghe Penoff. Iar antrenor cu portarii la Csikszereda II este Tibi Lung, fostul stelist.
⚽ În S2, Toader Șteț, cel care promova Oneștiul în L1, pregătește Dinamo Bacău, ajutat de fostul fundaș Radu Ciobanu. În vreme ce ex-gălățeanul Viorel Tănase e pe banca celor de la Viitorul Ianca.
⚽ Fostul vârf Paul Batin e antrenor secund la Metalul Buzău, pe când portarul Cristi Brăneț, cu o carieră reprezentativă la cluburi moldave, pregătește goalkeeper-ii de la Sporting Liești. S.M.