La volan, cu permisul suspendat

0

Marţi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe strada Calea Câmpulung, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Condamnat pentru loviri şi alte violenţe

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Găești, privind pe un bărbat de 34 de ani, din Pietroșani. Victor Daniel M. a fost condamnat la pedeapsa închisorii pentru un an și șase luni, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Bărbatul a fost dus la penitenciar pentru a fi încarcerat.

Închisoare pentru refuz de recoltare…

Constantin Mirel O., de 22 de ani, din comuna Izvoru a fost săltat marţi de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Buzoești. Pe numle tânărului exista un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Pitești, la pedeapsa închisorii pentru trei ani și șase luni, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.