Şi-a prins nevasta pe stradă şi a bătut-o!

0

Un bărbat care are mai multe condamnări şi se afla sub control judiciar a ajuns în arest după ce s-a întâlnit pe stradă, la Albota, cu fosta soţie şi a bătut-o. Atât de furios a fost pe femeie, încât nu a contat nici că exista un ordin de protecţie potrivit căruia nu avea voie să se apropie de ea la mai mult de 50 de metri, dar nici cele două condamnări date de instanţă împotriva lui în ultima lună.
Agresiunea a avut loc, pe stradă, în comuna Albota, acolo unde Marius R. de 55 de ani, din Piteşti a întâlnit-o, întâmplător, pe fosta parteneră de viaţă. Cei doi sunt divorţaţi de mai mulţi ani, s-au împăcat, apoi iar s-au despărţit. Femeia a cerut un ordin de protecţie împotriva lui. Judecătoria Piteşti i-a admis cererea şi a emis un ordin provizoriu pe data de 23 martie, pentru o lună. Potrivit sentinţei judecătoreşti, Marius R. nu avea voie să se apropie de femeie la mai mult de 50 de metri, nici de casa ei, nici de locul de muncă. Mai erau două zile ca ordinul să expire când, pe 21 aprilie, în jurul orei 15.30, cei doi s-au întâlnit pe stradă. În loc să o ocolească şi să respecte distanţa faţă de femeie, bărbatul s-a dus la ea şi a luat-o la bătaie.

Două condamnări într-o lună

Imediat după incident femeia a reclamat agresiunea la Secția de Poliție Rurală Albota.
Oamenii legii nu au reuşit să-l găsească pe bărbat. Se spune că acesta s-a sustras cercetărilor, din acest motiv pe numele lui a fost emis un mandat de aducere.
Marius R. se află sub control judiciar. Pe data de 31 martie, el a fost condamnat pentru conducere fără permis la 1 an şi 3 luni şi 1.350 de lei amendă penală, în regim de detenţie.
Pe 19 aprilie, cu numai două zile înainte de a provoca scandalul de la Albota, a mai primit o condamnare, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul anulat, de 7 luni închisoare şi 4.000 de lei amendă penală, tot cu executare. Ambele sentinţe nu sunt definitive şi au fost contestate.

S-a dus la Poliţie de una şi l-au luat de alta!

Judecătorii au menţinut măsura controlului judiciar, până la decizia definitivă. Potrivit măsurilor de supraveghere, Marius R. este obligat să se prezinte periodic la IPJ Argeş. Marţi s-a dus, fără să aibă habar că pe numele lui a fost emis mandat de aducere. Poliţiştii de la IPJ Argeş l-au ridicat şi predat la Secţia Rurală Albota acolo unde a fost reţinut, pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, sub acuzaţia de lovire sau alte violențe și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Ieri, Marius R. a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este recidivist, acesta fiind condamnat şi pentru contrabandă cu băuturi alcoolice, dar şi conducere cu permisul suspendat, asta în afara celor două sentinţe de luna aceasta. M.Sandu