FC Argeș, din nou pe loc direct retrogradabil!

0

FC Argeș a ajuns din nou pe loc direct retrogradabil după rezultatul din partida UTA-FC Hermannstadt, ultimul meci din cadrul etapei cu numărul 6 din play-off-ul Superligii.
Arădenii s-au impus cu 1-0 și au revenit pe locul 8 al play-out-ului, poziție care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare.
Unicul gol al partidei a fost reușit de brazilianul Roger(min.51), din penalty, după un henț în careu comis de Mino Sota.
În urma acestui succes, UTA a ajuns la 21 de puncte, în timp ce FC Argeș ocupă locul 9, cu 20 de puncte. Cele două echipe care luptă pentru supraviețuirea în Liga I se vor întâlni luni, 8 mai, de la ora 18.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. Disputa de la Pitești este o adevărată finală pentru alb-violeți care au doar varianta victoriei pentru a prinde un loc de baraj.
Orice alt rezultat în afara celor trei puncte ar diminua și mai mult șansele de a evita retrogradarea directă, fiind greu de crezut faptul că piteștenii ar mai putea recupera o diferență consistentă de puncte în ultimele două etape.

Intrare liberă la meciul cu UTA

Pentru a beneficia de aportul suporterilor într-un număr cât mai mare, conducerea clubului FC Argeș a decis ca la acest meci să lase intrarea liberă, atât în peluze, cât și în tribune. Piteștenii sunt așteptați în număr cât mai mare pe stadionul Nicolae Dobrin, bătrâna arenă din Trivale urmând a fi demolată la sfârșitul acestui sezon competițional pentru a face loc unui nou stadion de aproape 15.000 de locuri, estimat să fie dat în folosință în 3 ani de la demolarea celui vechi.
Investiția de 100 milioane euro va fi suportată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Calcule pentru locul de baraj

FC Argeș este la mâna ei în această luptă pentru a prinde un loc de baraj.
Dacă piteștenii vor câștiga 9 puncte în cele trei etape care au mai rămas de disputat din acest play-out, trupa lui Bogdan Argeș Vintilă va fi sigură în proporție de 100% că va evita retrogradarea directă. n
Alb-violeții pot prinde locul de baraj și dacă nu vor obține maximum de puncte, singura condiție fiind să obțină cu un punct mai mult decât alb-roșii în aceste ultime trei runde.
Programul celor două echipe în ultimele trei etape din play-out
FC Argeș:
Etapa 7: FC Argeș – UTA(luni, 8 mai, ora 18.30)
Etapa 8: FCU Craiova – FC Argeș (duminică, 14 mai, ora 18.15)
Etapa 9: FC Argeș – Petrolul Ploiești(19-22 mai)
UTA Arad:
Etapa 7: FC Argeș – UTA(luni, 8 mai, ora 18.30)
Etapa 8: CS Mioveni – UTA(duminică, 14 mai, ora 13.30)
Etapa 9: UTA – FCU Craiova(19-22 mai)
Play-Out, Etapa 6
FCU Craiova – Chindia Târgoviște1-0
CS Mioveni – FC Argeș 0-2
Petrolul Ploiești – FC Botoșani 1-0
Universitatea Cluj – FC Voluntari 2-3
UTA – FC Hermannstadt 1-0 M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.