Şi-a înjunghiat concubina că refuza să se prostitueze!

0

Ieri, a fost agitaţie mare în comunitatea de romi, din comuna Berevoeşti. Mai multe maşini de poliţie şi mascaţi de la jandarmi au străbătut în grabă uliţele satului, având ca ţină locuinţa unui individ despre care se ştia că „ munceşte” în Germania. Individul a fost luat pe sus, cu tot cu BMW-ul din dotare şi reţinut de procurorii DIICOT Piteşti sub acuzaţia de trafic de persoane.
În luna martie a acestui an, Mădălin F, în vârstă de 36 de ani, din comuna Berevoeşti, s-a dus acasă la fosta lui concubină şi s-au certat. Bărbatul voia să o convingă să se întoarcă în căminul conjugal, cei doi având şi un copil. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a refuzat şi a fost luată la bătaie. Ca să se facă înţeles, Mădălin F. a înjunghiat-o cu un briceag, în mână şi în picior, pe fosta parteneră de viaţă. Tânăra a ajuns la spital şi astfel, cazul a intrat în atenţia poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Lereşti. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie. Au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, ulterior fiind confirmat de Judecătoria Câmpulung pe data de 7 martie. Instanţa a dispus ca timp de 6 luni Mădălin F. să păstreze o distanţă de 100 de metri de fosta concubină și i-a interzis să ia legătura cu ea în vreun fel. După câteva zile şi Mădălin F. a obţinut un ordin de protecţie împotriva rudelor femeii de care se temea. În timpul anchetei desfăşurate de poliţişti, femeia a susţinut că s-a despărțit de bărbat după ce a fost bătută pe motiv că nu mai voia să se prostitueze.

Banii de la clienţi ajungeau la concubin

Cazul a fost preluat de poliţiştii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Piteşti. La audieri, tânăra a povestit că începând din anul 2020, a mers împreună cu Mădălin F. în Germania, cu care avea o relaţie de concubinaj. Acolo, bărbatul a exploatat-o, obligând-o să se prostitueze. Victima susţine că era bătută că să accepte clienţii care îi erau aduşi de „soţ”. A mai spus că toţi banii încasaţi ajungeau la bărbat şi că valuta obţinută din prostituție a fost folosită de el ca să îşi construiască o casă la Berevoeşti şi să îşi cumpere un BMW. Ieri dimineaţă, ofiţerii BCCO, însoţiţi de mascaţi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, au făcut o percheziţie la Berevoeşti, la locuinţa bărbatului. Acesta a fost ridicat şi dus la audieri la DIICOT Piteşti, tot ieri fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Oamenii legii au indisponibilizat BMW-ul care se presupune că ar fi fost obţinut în urma exploatării sexuale a tinerei. Cercetările continuă.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.