Bogdan Vintilă: ”Atitudinea, determinarea și organizarea vor face diferența”

0

Antrenorul Bogdan Vintilă face apel la piteșteni să vină în număr cât mai mare la stadion și să susțină echipa.
Principalul grupării din Trivale este conștient de importanța acestei partide: ”Suntem în fața unui joc foarte important. Este jocul care trebuie să facă diferența și consider că în acest moment suntem pregătiți să câștigăm. Am la dispoziție tot lotul. Mai avem probleme cu Tofan care a ieșit accidentat la meciul cu Mioveniul. Staff-ul medical face tot posibilul să-l recupereze până la ora partidei. Suntem conștienți că mai avem două jocuri acasă, două jocuri pe stadionul Nicolae Dobrin, cu siguranță că suporterii vor fi alături de noi și îmi doresc să vină în număr cât mai mare. Avem nevoie de ei și pot face diferența.

”Nu trebuie să depindem de nimeni!”

Tehnicianul știe ce va face diferența în meciul de astăzi: ”Noi, prin atitudine, determinare și organizare, trebuie să arătăm că suntem o echipă care merită să rămână în Liga I, iar ei trebuie să ne susțină din Tribune. Este un joc care trebuie câștigat pentru că trebuie să mai sperăm. Dacă vrem să rămânem la mâna noastre, trebuie să-l câștigăm. Nu trebuie să depindem de nimeni sau de jocul rezultatelor. Depindem doar și doar de noi. Luăm în calcul doar victoria. Atmosfera în cadrul lotului este bună pentru că în ultimele trei meciuri am avut două victorii. Este o stare de concentrare ridicată pentru că jucătorii sunt conștienți de momentul în care se află echipa și clubul. Ne dorim din tot sufletul ca la sfârșitul acestui campionat să rămânem în Liga I și vom face tot ce depinde de noi în aceste trei etape. Simt deja că este o emulație crescută în rândul suporterilor. Acum fiind și intrare gratuită, cu siguranță stadionul se va umple” a spus Bogdan Vintilă, înaintea acestui duel.

”Să avem încredere în potențialul nostru”

Vintilă a studiat adversarul și a tras concluziile care se impun: ”UTA este o echipă care are in componență jucători cu calitate, care pot face diferența. Trebuie doar să avem încredere în potențialul nostru. UTA este o echipă care poate fi bătută. I-am studiat în ultimele două partida. Diferența o va face atitudinea și determinarea jucătorilor. Noi, acasă, avem atitudine și determinare, iar dacă vom avea și suporterii lângă noi, vom fi mai puternici. Sunt sigur că lupta pentru menținerea în Liga I va fi dusă până în ultima etapă”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.