Piteștiul va găzdui Turneul Final al Cupei României la volei feminin!

0

Sala Polivalentă Pitești Arena va găzdui turneul final al Cupei României la volei feminin, competiție care va avea loc în perioada 13-14 mai. La această întrecere vor participa patru echipe: Volei Alba Blaj, CSM Târgoviște, Dinamo București și CSM Lugoj.
CSM Lugoj a ajuns la turneul final după ce învins FC Argeș în sferturile de finală, cu un dublu 3-0, la capătul unor întâlniri dominate clar de bănățence. CSM Târgoviște s-a calificat în această fază a competiției după ce a trecut de Rapid București(3-1 și 3-2), în timp ce Dinamo și-a asigurat biletele pentru Final 4 după ce a trecut de CSO Voluntari(3-0 și 3-1). La întrecerea de la Pitești va participa și Volei Alba Blaj, campioana României, care a învins în sferturi pe CSM București(dublu 3-0). Competiția de la Pitești se anunță foarte disputată având în vedere că la start vor fi cele mai bune echipe din România. Deținătoarea Cupei și Supercupei României este CSM Lugoj, care a trecut fără probleme de echipa de volei feminin a Piteștiului. Cu prima șansă la câștigarea trofeului pleacă Volei Alba Blaj, vechea și noua campioană a României, însă Cupa României este competiția surprizelor, iar orice se poate întâmpla.

Arena argeșeană, la mare căutare

”Pitești Arena”, cea mai nouă sală polivalentă din România, nu este la primul eveniment de anvergură pe care îl găzduiește. Polivalenta din orașul lui Dobrin a fost gazda meciurilor de baschet masculin pe care România le-a disputat în precalificările Campionatului European, dar și confruntării de handbal feminin România – Portugalia, din barajul pentru calificare la Campionatul Mondial. În perioada 4-13 august 2023, Piteștiul va găzdui meciurile celor 21 de echipe naționale înscrise în FIBA U16 European Championship, Division B. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.