Meci la echipa campioană!

0
  • Handbal feminin – Liga Florilor

Handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 vor evolua astăzi în deplasare, la CSM București într-un meci restanță al antepenultimei etape din Liga Florilor.
”Tigroaicele” sunt deja campioane înainte de acest meci și vin după o eliminare din sferturile Ligii Campionilor, în fața lui Esbjerg, în urma a două înfrângeri. De partea cealaltă, miza pentru alb-albastre pe acest final de sezon este să se mențină pe unul din locurile 11 sau 12 pentru a prinde barajul. Șansele de a realiza acest lucru sunt destul de mari dacă nu se fac jocuri de culise, adică Slatina și Zalău să nu câștige meciuri care în timpul sezonului nu le-ar putea câștiga. În momentul de față, Dacia este pe 11 cu 23 de jocuri și 19 puncte, Zalău pe 12 cu 24 de jocuri și 17 puncte, iar Slatina pe 13 cu 24 de jcouri și 15 puncte. Argeșencele mai au de jucat cu CSM București (d), Gloria Buzău (a) și Rapid (d). HC Zalău mai are de jucat cu Minaur Baia Mare (d) și CSM Galați (a), iar CSM Slatina mai joacă cu CSM București (d) și SCM U Craiova (a).
Înainte de meciul de astăzi, Toma Duței, președintele clubului argeșean ne-a declarat: ”Sperăm să facem un meci frumos. Partida este deschisă oricărui rezultat. Sunt jocuri până la final care vor fi de palmares. Pe noi ne așteaptă un baraj incendiar, pentru că sunt multe echipe de divizia secundă bune. Au fost foarte multe jocuri de culise pe acest final de campionat… s-au făcut niște frății, darn oi am jucat pe teren și au ieșit bine și restul meciurilor”. S.M.