Rănit grav în timp ce traversa

Date:

Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, a avut loc duminică seara la Costești. Victima traversa neregulamentar când a avut loc impactul. Pietonul a ajuns în stare critică la spital. Ieri starea lui era, în continuare, instabilă.
Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22.00, la ieșirea din Costești către Șerboieni. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că, Marius C., în vârstă de 47 de ani, traversa când a fost izbit cu putere de un Volkswagen condus de Ionel R., de 44 de ani, din comuna Hârsești. În urma impactului pietonul a rămas inconștient pe carosabil. A fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. A ajuns acolo în stare foarte gravă. Bărbatul avea multiple traumatisme abdominale și craniene și era în comă. A fost intubat și conectat la aparatele care îi monitorizează funcțiile vitale, fiind internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Ieri starea lui era critică, fiind instabilă. În timpul cercetărilor de la fața locului, polițiștii l-au pus pe șofer să sufle în etilotest și s-a stabilit că nu consumase alcool. Oamenii legii au stabilit că pietonul a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă. M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...