Sora tânărului decedat: „Astăzi sufletul meu a plecat”

0

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bârla, a murit în această după-amiază, în urma unui cumplit accident petrecut în comuna Coșesti. Mașina pe care o conducea, un BMW X6, a lovit un pom, o mașină parcată, a rupt un gard și s-a oprit în zidul unei case. A fost găsit de echipele de salvare inconștient, captiv între fiarele mașinii. Manevrele de resuscitare nu au avut succes. Se spune că tânarul era student în ultimul an, la Conservator. M.S.

La scurt timp după tragedie, sora lui George Ciucă a scris pe contul de socializare un mesaj emoționant.

„Astăzi sufletul meu a plecat , bucuria și mândria familiei mele a plecat. Dumnezeu a vrut să ni-l ia și nu o să știm niciodată de ce el. Era pâinea lui Dumnezeu un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte …nu îmi vine să cred că am ajuns să scriu asta despre fratele meu . Dumnezeu să te odihnească în pace și să te apere frățiorul meu că aici nu a mai vrut să te apere. Vei fi cu noi și în inimile noastre toată viața, ai fost cel mai bun frate ,prieten și copil ne-ai făcut mândri de tine și de sufletul pe care îl ai în fiecare zi . Te iubim enorm de mult !
Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre , dar o să vă rog sanu îmi mai scrieți , ne este foarte greu și nu pot vorbi încă despre fratele meu la trecut .
Va voi tine la curent când îl vom aduce acasă pentru cine dorește sa i fie alături pe ultimul drum „, a scris sora tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.