Alexandru Pelici, favorit să antreneze FC Argeș!

0

La câteva zile după retrogradarea echipei FC Argeș în liga secundă, membrii Consiliului Director al clubului au avut o întâlnire și au discutat viitorul clubului din Trivale.0:12 / 00:52
Conform ProSport, echipa nu va mai continua cu antrenorul Bogdan Vintilă (51 de ani), iar din lotul cu care s-a retrogradat se dorește păstrarea unui nucleu de șase jucători, în jurul căruia se va încerca formarea unei formații care să atace revenirea în primul eșalon încă din primul sezon. Oficialii argeșeni au pornit deja discuțiile pentru rezilierea contractelor cu fotbaliștii străini care au avut evoluții dezamăgitoare în sezonul trecut.

Are la activ trei promovări

Potrivit ProSport, cele mai mari șanse de a prelua echipa le are Alexandru Pelici (49 de ani). Tehnicianul este liber de contract după ce s-a despărțit de naționala U19 a României la începutul lunii mai a acestui an. În 2021, Alexandru Pelici reușea cu CS Mioveni a treia promovare din carieră în prima ligă.
Pelici este un bun cunoscător al ligii secunde, dar și al stadionului de la Mioveni, arenă pe care alb-violeții vor juca în următorul sezon. Ca antrenor, Alexandru Pelici a condus Apulum Alba Iulia, FCM Reșița, Forex Brașov, Arieșul Turda, CSMȘ Reșița, Voința Sibiu, FCM Târgu Mureș, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Brașov, FC Bihor Oradea, CS Mioveni, FC Hermannstadt, Ripensia Timișoara, CSM Reșița, iar între 2022 și 2023 a fost selecționer al naționalei U19 a României. Rămâne de văzut cum se vor încheia negocierile pentru rezilierea contractului cu Bogdan Vintilă care a semnat cu piteștenii o înțelegere valabilă până la finalul sezonului 2023-2024. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.