Căruţă spulberată de o maşină

0

La Călineşti

Un accident, în care au fost rănite 3 persoane, dintre care 2 copii, a avut loc ieri, la Călineşti, pe DN 7. O căruţă, în care se aflau un bărbat, concubina lui şi cei doi copii a fost lovită de o maşină. În urma impactului, cei din atelaj au căzut. S-a stabilit că de vină a fost căruţaşul. 
Ieri, în jurul orei 11,00, Valentin Marius P., de 34 de ani, din Călinești mergea cu căruţa, pe DN7. Alături de el, în atelaj, erau concubina Virginia L., de 33 de ani, și copiii, băiat de 11 ani și fată de 8 ani. În timpul mersului, căruţaşul a tras brusc de hăţuri ca să vireze pe o stradă, la stânga. Atunci calul care era în galop a alunecat pe asfalt şi a căzut. Claudia S., de 23 de ani, din Călinești, se afla la volanul unei Dacia Logan, în spatele căruţei. Conducătoarea auto tocmai depăşise o altă maşină şi a izbit, în plin, atelajul. Atunci cei din căruţa au fost aruncaţi în toate direcţiile. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni. Oamenii legii au stabilit că accidentul a avut loc după ce căruţaşul a schimbat direcţia de mers fără să se asigure. Martorii spun că acesta mergea în faţă şi a dat impresia că ar fi greşit drumul, iar când şi-a dat seama a virat brusc. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei pensiuni din apropiere.

Mama şi copiii au ajuns la spital

Două ambulanțe SMURD alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș au acordat primul ajutor la trei victime, toate din căruţă. Este vorba de concubina căruţaşului şi cei doi copii, o fetiţă şi un băiat. Mama avea o rană la piciorul stâng, fetiţa a suferit un traumatism cranio facial și un ușor atac de panică, iar băieţelul acuza dureri la coloană. În urma monitorizării, cele trei victime aflate în atelaj, au fost transportate la spital de către echipajele SMURD, au transmis reprezentanţii ISU Argeş. „Conducătorii celor două vehicule implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.