Copilă desfigurată de un ciobănesc german!

0

O fetiţă, în vârstă 7 ani, a ajuns la un spital din Capitală după ce a fost muşcată de un câine. Micuţa era în vizită la nişte rude, în Piteşti, şi s-a jucat cu ciobănesc german care a atacat-o. Are multiple răni la scalp şi faţă şi a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu, la Secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie.
Atacul cumplit a avut loc miercuri după-amiază la o casă de pe strada Costache Negri, din Piteşti. Fetiţa s-a dus cu mama ei şi cu partenerul acesteia în vizită la rude. Proprietarii aveau doi câini. Poliţiştii au stabilit că gazdele şi musafirii erau în curte când fetiţa a început să se joace cu animalele. La un moment dat, unul dintre ei, un ciobănesc german a atacat-o. A muşcat-o de cap şi faţă provocându-i multiple răni. Micuţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Piteşti. „Este vorba de un copil de aproape 7 ani, victima unei agresiuni animale. A venit conştientă, cooperantă, stabilă. Avea multiple plăgi delabrante de scalp şi de faţă, fără alte leziuni de membre, gât, torace. A fost trimis la Grigore Alexandrescu pe Secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, ” ne-a declarat Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti.
Acesta a mai precizat că fetiţa are o rană în apropierea unui ochi, dar nu are globul ocular afectat.
După incident, poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au mers la faţa locului pentru cercetări. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.