Un fost rapidest pe banca Muscelului Câmpulung!

0

Muscelul Câmpulung a mutat și e ape banca tehnică, muscelenii anunțând numirea unui nou antrenor principal.
Este vorba despre fostul jucător rapidist, Costin Lazăr, fost fotbalist cu experiență, dar antrenor care se află de-abia la al doiela mandat în carieră.
Acesta l-a înlocuit pe Vasi Slăninoiu, cel care a reușit să salveze, în sezonul trecut, in extremis, echipa de la retrogradare, pe finalul campionatului, în play-out.
”COSTIN LAZĂR este noul antrenor principal al echipei noastre ! Fostul mare jucător al naționalei României, cu 32 de prezențe, a venit alături de noi pentru a duce proiectul la următorul nivel ! În cariera de jucător a bifat mari echipe in România precum Sportul Studențesc, Rapid București, Paok, Panetolikos, Iraklis, Voluntari. Vine alături de preparatorul fizic, Ionut Bîclea . Le urăm bun venit în familia Muscelul Câmpulung !” a anunțat conducerea clubului.
Conform Liga 2, ca jucător, Costin Lazăr are peste 200 de meciuri la nivelul Ligii 1. A evoluat în România la Sportul Studențesc, Rapid și Voluntari, dar și în afara țării la PAOK Salonic, Iraklis Thessaloniki și Panetolikos GFS, toate din Grecia. Cele mai importante performanțe au fost înregistrate alături de Rapid (o Cupă a României în 2007) și de Voluntari (o Cupă a României în 2017 și o Supercupă a României în 2017). Înainte de venirea la Cetatea Turnu Măgurele, unde a bifat prima experiență ca antrenor principal, Costin Lazăr a lucrat la desființata Mostiștea Ulmu, atunci în Liga 3, unde ocupa funcțiile de antrenor secund și jucător. Chiar a fost aproape de promovarea în Liga 2 cu fosta Mostiștea Ulmu. A jucat barajul împotriva formației Unirea Slobozia, dar a pierdut ambele manșe cu același scor, 0-2 (în sezonul 2019/2020). S.M.