Bătaie în ștrand!

0

Un scandal a avut loc sâmbătă în ștrandul din Trivale, acolo unde un minor, în vârstă de 15 ani, s-a încăierat cu un tânăr în vârstă de 22 de ani. O a treia persoană a încercat să aplaneze conflictul și a fost lovită. Polițiștii Secției 3 Pitești au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Oamenii legii fac cercetări și pentru loviri și alte violențe, dar până ieri niciunul dintre cei implicați nu depusese plângere.
Incidentul a fost declanșat după ce A.M.R. în vârstă de 15 ani, din Bascov, a aruncat cu mingea udă, aceasta aterizând pe prosopul unui tânăr, Iulian Florin O. în vârstă de 22 de ani., din Pitești. Mai mult, balonul l-a lovit și pe fiul tânărului, un copil în vârstă de 1 ani. Cei doi s-au luat la ceartă, moment în care tânărul i-a dat o palmă minorului. Martorii povestesc că adolescentul a reacționat și i-a tras celuilalt un pumn. Apoi a fugit și a încercat să se ascundă. S-a pus la adăpost în spatele unei uși cu geam. A fost urmărit și când a l-a găsit, Iulian Florin O. a lovit cu pumnul în geam. S-a tăiat foarte rău la o mână şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în timpul scandalului Cosmin G., în vârstă de 29 de ani, a vrut să-i despartă şi a fost lovit din greşeală.

Nu au depus plângeri

„În scurt timp, două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată. Din verificările efectuate, s-a stabilită că în starea conflictuală au fost implicați A.M.R. un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani, precum și un alt bărbat, de 29 de ani. În urma evenimentului, tânărul de 22 de ani ar fi suferit leziuni la o mână (autoaccidentare), fiind necesar transportul acestuia la spital. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând cercetări și cu privire la infracțiunile de loviri sau alte violențe și distrugere. Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la care punerea în mișcare a actiunii penale este condiționată de introducerea, în termenul legal, a sesizării. Polițiștii au administrat probatoriu în dosarul penal și au audiat peste 10 persoane. Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliţie Argeş. M.Sandu