Reținut după ce a ignorat ordinul de protecție

0

Un piteștean a ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție și a mers la fosta soție pretextând că vrea să îi spună ceva. Femeia era la serviciu când s-a pomenit cu el în magazin. Potrivit sentinței, bărbatul nu avea voie să se apropie de femeie, de locuința ei nici de locul de muncă al acesteia. 
S-a întâmplat în weekend, când Andrei O., de 29 de ani, din Pitești a mers la un magazin, în care lucra fosta lui soție, o tânără în vârstă de 22 de ani. Cei doi s-au despărțit, iar pe data de 13 mai, femeia a obținut un ordin de protecție, emis de Judecătoria Pitești. Andrei O. avea interdicție să se apropie la mai mult de 100 de metri de fosta soție, de locuință și nici nu avea voie să meargă la ea la serviciu. Când l-a văzut pe bărbat, tânăra s-a speriat și a sunat la 112. Un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-a deplasat în zonă. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat în zona limitrofă societății comerciale unde femeia în cauză este angajată. A fost condus la sediul poliției pentru cercetări. A motivat că s-a dus acolo pentru că voia să-i spună ceva fostei partenere de viață. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Polițiștii de investigații criminale au administrat probatoriul, în urma căruia Andrei O. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.