Muncitor decedat după ce a căzut de la etaj

0

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Câmpulung, a murit după ce a fost victima unui accident. Omul lucra pe casa scării la punctul de lucru al unei firme din Câmpulung când a căzut, în gol, de la etajul II. A fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, având multiple leziuni. Nu a supravieţuit.
Poliţia Câmpulung a fost sesizată miercuri, în jurul orei 14.30 de personalul de la spital că un pacient a decedat la unitatea medială după ce a căzut de la înălţime. Oamenii legii au demarat cercetări şi s-a stabilit că Gheorghe R., de 56 de ani, din Câmpulung, victima, efectua lucrări de renovare la etajul II într-o clădire în care este punctul de lucru al unei societăţi.
A căzut în gol pe casa scării şi a fost transportat la Camera de Primiri Urgenţe. Avea multiple traumatisme şi a fost internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Era în stare critică şi la scurt timp a decedat.
Oamenii legii au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş şi au întocmit dosar pentru pentru săvârșirea imfracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă. Ancheta continuă pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul muncitorului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.